Happy Tenant logo
117 db irodaház az adatbázisban:
Hírlevél feliratkozás

Szeretne folyamatosan értesülni az irodapiac legfrissebb híreiről, trendekről, aktuális bérleti akciókról?
IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Feliratkozás

FeliratkozásHappy Tenant Iroda

Köszönjük, hogy megtisztel bizalmával, és igénybe veszi szolgáltatásainkat!

A következőkben egy igényfelmérő kérdőív segítségével igyekszünk többet megudni arról, hogy Ön milyen paraméterekkel keres irodát társasága számára.

A kérdőív kitöltése nem feltétele szolgáltatásaink igénybevételének, de nagymértékben segít minket abban, hogy már az első kapcsolatfelvételkor, az Ön igényeinek legmegfelelőbb irodaházakat ajánlhassuk figyelmébe, ezért nagyon fontos, hogy irodakeresési paramétereit valósan, és pontosan adja meg!

A kérdőív kitöltését követően a Happy Tenant munkatársa, telefonon, vagy e-mail-ben megkeresi önt, hogy olyan irodabérleti lehetőségeket ajánljon figyelmébe, melyek a jelen kérdőívben megadott irodakeresési paramétereinek minimum 90%-ban megfelelnek.

NE FELEDJE NEKÜNK NEM A BÉRBEADÓ, HANEM ÖN, A BÉRLŐ, A PARTNERÜNK!

A hozzánk érkezett információkat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek azt ki nem adjuk!

A kérdőívvel kapcsolatos további információk és segítség.

Bármely további kérése, kérdése esetén kérem, forduljon hozzánk bizalommal!

Happy Tenant
Tel.: 06-30-480-02-06
kapcsolat@irodaonnek.hu


Kérdőív kitöltése

Mivel szolgáltatásunk nagyon újszerű, és szokatlan pár szóban szeretnénk ismét kiemelni e kérdőív lényegét, és célját

Kérdőívünk segítségével fogjuk felmérni igényeit, elképzeléseit leendő irodájával kapcsolatban. Munkatársaink csak abból fognak tudni kiindulni, amit Ön itt válaszol. Első körben, a kérdőívben szereplő paraméterek alapján szűrjük át Önnek az aktuális irodakínálatot.

Társaságunk, és az Ön érdeke is, hogy az ideális iroda megtalálásra fordított idő ne legyen több mint amennyi szükséges, ezért olyan bizalmas jellegű kérdéseket is felteszünk, mint pl. a bérleti díjra vonatkozó elképzelések. A valós információkra vonatkozó kérésünk ebben a kérdésben is nagyon fontos.

NE FELEDJE, hogy most NEM egy bérbeadó, vagy a bérbeadó ügynöke kérdezi öntől ezeket az információkat, hanem az ön majdani bérlőképviseletét ellátó társaság. Mi csak, és kizárólag az Ön által írt irodakeresési paramétereknek legalább 90%-ban megfelelő ajánlattal, és ezen belül is az aktuálisan legkedvezőbb bérleti, és egyéb díjakon kínált ingatlanokkal keressük meg önt. Az ajánlott iroda bérleti költségei, ezért lehetnek akár jóval kedvezőbbek is, mint az Ön által a kérdőívben megjelölt felső díj korlát.

Feleslegesnek tartjuk, ezért semmi esetre sem keressük meg olyan irodabérleti lehetőségekkel, melyek igénybevételének költségei, alku után is több mint 10%-al meghaladnák az Ön által kérdőívünkben megjelölt felső korlátot.

Ha a feltételeknek megfelelő irodabérleti lehetőség jelenleg nem áll rendelkezésre az irodabérleti piacon, munkatársunk akkor is felveszi önnel a kapcsolatot, és Önnel együtt próbál olyan, keresési feltételeket kialakítani, amely az társasága részére még megfelelő lehet, és rendelkezésre is áll az iroda piacon.

Nem raboljuk tehát az Ön értékes idejét, nem akarjuk mindenáron meggyőzni majd, hogy egy teljesen más irodabérleti lehetőség, igen is, hogy jobb Önnek, csak azért, hogy megkapjuk jutalékunkat. Társaságunk tehát nem a szokásos ügynöki módon végzi munkáját.

Amennyiben Ön több, vagy egymástól nagyon eltérő paraméterekkel rendelkező irodát keres, kérjük, hogy ezekre vonatkozólag külön-külön töltsön ki egy-egy kérdőívet.

Kérdőívünk, bár nem rövid, kitöltése ennek ellenére gyors és egyszerű. Amennyiben a feltett kérdések olyan paraméterekre vonatkoznak, melyek az ön számára nem fontosak, sőt gyakorlatilag semmilyen jelentőséggel sem bírnak, akkor a kérdéscsoport, vagy a kérdés mellett található jelölő négyzetben egyszerűen jelölje meg a nem szempont kifejezést, ezzel a kérdést, vagy a témakört már át is ugrotta.

Az egyes kérdések mellett található ? -re kattintva hasznos információkat kaphat a kérdéssel, a témakörrel, illetve a kitöltéssel kapcsolatban.

Happy Tenant


Bezár