BVfon Telekommunikációs Kft.

A Bvfon Telekommunikációs Kft. már másodszor veszi igénybe díjmentes bérlőképviseleti szolgáltatásunkat. 2014-ben, egy a cégen belül indított új projekt miatt sürgősen szüksége volt a társaságnak egy kiegészítő irodaterületre, a központjukhoz a lehető legközelebb, hogy a projekt iroda könnyű, és gyors elérése biztosítható legyen.

Vélhetően elégedettek voltak díjmentes bérlőképviseleti szolgáltatásunk keretében nyújtott teljesítményünkkel, mert amikor a cég életében egy újabb komoly lépés következett, ismét a Happy Tenant-hez fordultak irodaigényükkel kapcsolatban. Az újabb fordulat egy jelentős területigény bővülést hozott, és a cég egyes irodáinak összevonását is eredményezte.

A projekt során minket is meglepett az a demokratikus hozzáállás, ami a tulajdonosi kört, és a managementet jellemezte az új központ helyének kiválasztása során. A helyszínválasztásnál mindegyik kollega lakhelyét, és közlekedési lehetőségeit mérlegelték, majd felvázolták Budapest térképére, ami ezzel úgy nézett ki, mint egy hálózati ábra. :-) Végül megkeresték ennek origóját, ami talán mindenki meglepetésére a X. kerületbe került.

Tehát annak ellenére, hogy mind a tulajdonosi kör, mind a management budai kötődésű, és a cég eddigi irodái is a XI., XII. kerületekben voltak, belevágtak, így első feladatunk az volt, hogy keressünk színvonalas irodaházi irodabérleti lehetőségeket a X. kerületben a lehető legjobb közlekedési kapcsolatokkal. A feladat egyszerre volt bonyolult is egyszerű. Egyszerű volt, mert az igény igencsak egy pontra mutatott, ami a X., és a XIX. kerület határánál, a Határ útnál elhelyezkedő Laurus Irodaházat jelentette, ugyanakkor nehéz volt abból a szempontból, hogy emellé az irodaház mellé megfelelő alternatívákat is fel tudjunk mutatni. Ehhez napokat töltöttünk helyszíni kutatással is, és végül sikerült néhány alternatív javaslattal is élnünk. Ugyanakkor természetesen a Laurus Irodaház került a tárgyalások középpontjába, és mivel itt a tulajdonos Erste Ingatlan Kft. részéről, korrekt hozzáállással találkoztunk, viszonylag jól haladtak a tárgyalások, ezért a többi alternatíva háttérbe szorult.

Végül, aztán időben sikerült megállapodni a Bérlőnek, és a Bérbeadónak a bérlet kondícióit illetően ahhoz, hogy a projekt, a kezdésre meghatározott határidőre elkészüljön.

Az eredmény egy nagyon esztétikus, szép modern iroda lett. Mindenképpen érdemes megnézni a referenciánál szereplő képeket a fekete fényképezőgép ikonra kattintva. Az iroda belsőépítész, és design terve Nietsch Márta munkája, míg a konyhák, térelválasztok, a recepció, és a telefonszobák partnerünk a Nietsch Kft. kivitelezésében készültek. Úgy gondoljuk, hogy az eredmény, annak ellenére figyelemre méltó, hogy az irodaház tulajdonosa még számunkra is meglepő mértékben korlátozta az alkotói fantáziát, és komoly kompromisszumokat kellet kötni ahhoz is, hogy az iroda időben elkészüljön.

Mindenkinek köszönjük a sikeres projekt érdekében tanúsított együttműködést, és további sok üzleti sikert kívánunk a BVfon Kft. és az Erste Ingatlan Kft. részére!