Inter-Mikrum Kft

Ügyfelünk az Inter-Mikrum Kft. immár másodszorra fordult irodakeresésével társaságunkhoz. Korábban 2015-ben induló cégként kis méretű irodát kerestek a XIII. kerületben, ahol megalapozhatják cégük jövőjét. Az alapozás igen jól sikerült, hiszen alig több, mint 1 év múlva már közel 10-szer akkora iroda felkutatására kaptunk felkérést, melyet ezuton is sikerrel teljesítettünk. A lokációt tekintve maradt a XIII. kerület, de annak külsőbb részei voltak most érdekesek, ahol könnyen megoldható a parkolás, továbbá ügyfelünk az iroda, és az irodaház minősége tekintetében is szeretett volna jelentősen előre lépni a korábbi irodájukhoz képest.

Végül a lokáció, ár, érték, minőség és megközelítés optimumát a Madarász Irodaparkban találtuk meg, ahol díjmentes bérlőképviseleti szolgáltatásunkat is igénybe véve, ügyfelünknek rugalmas bérleti feltételek mellett sikerült, előnyös irodabérletet realizálnia.

Az új iroda belsőépítészeti tervét partnerünk a Nietsch Kft. készítette el, és az iroda bebútorozását is ők végezhették. A felkérés egy ízléses, modern, de visszafogott iroda miliő kialakításáról szólt, és úgy gondolom a feladatot partnerünk kiválóan teljesítette. Érdemes néhány pillantást vetni az irodában készült képekre a fényképezőgép ikonra kattintva!

További sok sikert kívánunk az Inter-Mikrum Kft. részére, és reméljük bővülésük következő fokán is igénybe veszik majd szolgáltatásainkat.