AutSoft Kft.

Ügyfelünk az AutSoft Kft. egy XI. kerületi, magas minőségű iroda felkutatására kérte fel társaságunkat. A lokációval kapcsolatban az is fontos volt továbbá, hogy az iroda minél közelebb essen a Budapesti Műszaki Egyetemhez. Több lehetőséget is bemutatunk, de szinte kézenfekvő volt, hogy az InfoPark jelentené a legoptimálisabb megoldást. Mivel az InfoPark foglaltsága általában igen magas, nem volt könnyű találni egy mindenben megfelelő szabad területet. Kis szerencsével azonban  az A épületben találtunk még egy alkalmasnak tűnő, földszinti, szabad területet.

A földszinti elhelyezkedés ellenére ügyfelünk azonnal látott fantáziát a bérleményben, tekintettel többek között arra, hogy a földszinti elhelyezkedés nem jelentette egyben, hogy meg kéne barátkozni a természetes fény alacsony szintjével, mivel a terület elhelyezkedéséből adódóan bőségesen el volt látva természetes fénnyel.

Így nem sokkal a megtekintést követően, már az iroda kialakításának tervezése folyt, az eredmény pedig magától beszél, ezért inkább érdemes megtekinteni a kész irodáról készült képeket a referencia sorában a „Projekt bemutatás”-át követő fekete fényképezőgép ikonra kattintva.

Sok sikert kívánunk ügyfelünknek gyönyörű új irodájában!