Inter-Mikrum Kft.

Együttműködésünk az Inter-Mikrum Kft.-vel egy igazi siker sztori. 2015-ben, amikor először találkoztunk a társaság még éppen indulóban volt, így egy kis irodát keresett, és találtunk is nekik egy kis 16 m2-es irodát, ahol kulturált körülmények között elkezdhették a munkát. Alig múlt el egy év amikor már jelentősen bővítették vállalkozásukat, ekkor egy 139 m2-es iroda bizonyult a legmegfelelőbbnek. És elérkeztünk 2017-be, amikor is robbanás szerű fejlődés következett a cég életében, ami újra mintegy megnégyszerezte iroda terület igényüket.

Ekkor is társaságunkhoz fordultak, de feladatunk most egy kicsit más volt. Nagyon is jól érzeték magukat aktuális irodaházukban, és a bővülést is meg tudták ott oldani, ugyanakkor szerették volna tudni, hogy milyen egyéb lehetőségeik lennének, és mennyire versenyképes díjazásában aktuális irodaházuk a Madarász Irodapark.

Társaságunk ezért egy piacfelmérést végzett számukra, majd bemutattuk az irodapiacon aktuálisan rendelkezésre álló egyéb alternatívákat.

Az adatokat, eredményeket, tapasztalatokat közösen elemezve végül arra jutottunk, hogy a Madarász Irodaparkban maradás a cég számára a legoptimálisabb döntés, így bérbe is vettek az irodaházon belül egy 559 m2-es irodaterületet.

További sok sikert kívánunk partnerünknek működéséhez!