Electool Közbeszerzési Szolgáltató Kft.

Ügyfelünk az Electool Közbeszerzési Kft. új projektjük színhelyét keresve talált társaságunkra. Első találkozásunk során bemutattuk számukra cégünk működését, és díjmentes bérlőképviseleti szolgáltatásunkat, mely azonnal felkeltette érdeklődésüket, és kérték segítségünket új irodájuk felkutatásában.

Az új irodát mindenképpen Budapest pesti oldalának központi helyén szerették volna elhelyezni, ahol a kiváló tömegközlekedési kapcsolatok mellett a környező szolgáltatási infrastruktúra is fejlett. Persze számos egyéb paraméternek is meg kellett, hogy feleljen az iroda, melyek közül talán a legfontosabbak, a megfelelő fényellátottság, a minőségi irodaház, a színvonalas üzemetetés, és az igényeiknek minél inkább megfelelő, már meglévő irodakialakítás voltak.

Ügyfelünk nem kívánt hosszú eredménytelen irodaháznéző túrára indulni, ezért kérte a lehetőségek előszűrését, és max 5 olyan irodabérleti lehetőség felkutatását, mely a lehető leginkább megfelel igényeiknek.  Társaságunk így is tett, és miután a bérlői szűrést követően már csak 3 irodaház maradt fent a rostán, be is mutattuk ezeket a részükre.

Az irodaházak megtekintését követően néhány nap alatt sikerült közösen eldöntenünk, melyik lesz számukra a legalkalmasabb, és ez a Mozsár Trade Center lett, mely irodaház valóban megfelelt minden elvárásnak, melyet támasztottak a leendő irodával szemben, így ki is bérelték az irodaház legfelső, 6. emeltét.

Sok üzleti sikert kívánunk az Electool Közbeszerzési Kft.-nek új irodájukban.