IDC Magyarországi Kft.

Az IDC Magyarországi Kft. 2017. májusában azért kereste meg társaságunkat, mert jelenlegi irodájukra vonatkozó bérleti szerződésük a Central Business Centerben lejáratához közeledett, és annak ellenére, hogy az iroda méretben még mindig megfelelő volt, helyiségbeosztása már messze nem volt optimális a cég időközben megváltozott igényeit figyelembe véve.

Bérbeadójukkal történő egyeztetés során megpróbáltak egy ideálisabb beosztást tervezni, de egyszerűen az igényeiknek tényleg megfelelő iroda kialakítása fizikai okok miatt lehetetlennek bizonyult. Társaságunk ezen a ponton kapcsolódott be a projektbe, és díjmentes bérlőképviseleti szolgáltatásaink teljes arzenálját felvonultatva, számos irodalátogatás, és egyeztetés után végül a D2 Irodaházban találtuk meg az optimális körülményeket, mert amellett, hogy ennek az irodaháznak egyedülállóan kiválló az ár-érték aránya, számos ablaka és szerencsés architektúrája révén rendkívül jól illeszkedett ügyfelünk nagyobb részt cellás elrendezésű igényeihez.

Nem csoda tehát, hogy a bérleti megállapodás már akkor megszületett, amikor a területet még az előző bérlő el sem hagyta.

Az irodaházzal folytatott egyeztetéseken, és a végleges szerződés elkészítése során a cég képviseletét szintén társaságunk végezte.  

Sok sikert kívánunk az IDC Magyarországi Kft-nek új irodájukban!