TAM CERT Magyarország Vizsgáló és Tanúsító Kft.

Ügyfelünk a TAM CERT Kft. a Lion Irodaházat választotta ki honlapunkról, ezzel az irodaházzal kapcsolatban keresett meg minket. Sajnos azonban ez az irodaház időközben megtelt így nem tudtunk irodát ajánlani benne. Természetesen felajánlottuk segítségünket ügyfelünk részére, hogy keresünk számukra másik hasonló irodabérleti lehetőséget, amit megköszönve el is fogadtak, majd egy hosszú telefonbeszélgetés után kiderült, hogy valójában magasabb minőségi kategóriába tartozó irodát keresnek, csak már kezdték feladni, és átmenetileg gondolkodtak akkor egy alacsonyabb kategóriájú irodában, mivel jelenlegi irodájukat eladták, így mindenképpen, és sürgőssen, 1 hónapon belül költözniük kellett valahová.

Ráadásul, már régebb óta tárgyaltak egy irodával, de hetek óta egy lépést sem jutottak előrébb, mert a bérbeadó nagyon rugalmatlan volt, és a visszajelzései is nagyon lassan érkeztek, ők meg kezdtek kifutni az időből. Ekkor felajánlottuk klasszikus bérlőképviseleti szolgáltatásunkat, melynek keretében kimozdítjuk a megakadt tárgyalásokat a holtpontról, de amelynek díját ellentétben a díjmentes bérlőképviseleti szolgáltatásunkkal a bérlőnek kell fizetnie, hiszen közvetítőként már nem vehettünk részt az ügyben.

Ügyfelünk ezt a felajánlásunkat is készséggel fogadta, és megbízást adott a klasszikus bérlőképviseletre, melyet el is indítottunk, jelentős eredményeket felmutatva, ugyanakkor felajánlottuk, hogy továbbra is keressük ügyfelünk részére az alternatívákat, hogy a költözés időpontja mindenképpen tartható legyen.

Végül ez a második láb vezetett elsöprő sikerhez, mert az IQ Offices Irodaházban megtaláltuk, a minden szempontból ügyfelünk igényének megfelelő, azonnal költözhető, és rendkívül kedvező feltételekkel bérelhető ideális irodát, rugalmas, gyors reagálású bérbeadóval, így 1 héten belül ügyfelünk már az új irodájába költözhetett, még előbb, mint a ami költözésre kijelölt határidő volt. És mindez végül bérlő ügyfelünk részére díjmentes bérlőképviseleti szolgáltatásunk keretében vált elérhetővé, tehát teljesen költség mentesen.

Sok sikert kívánunk a további együttműködésben bérlőnek és bérbeadónak egyaránt!

Biztosak vagyunk benne, hogy ez sikerül is, hiszen mind a bérlőt, mind a bérbeadót, nagyon korrekt, hatékony, és rugalmas üzleti partnerként ismertük meg.

A magunk részéről, pedig köszönjük a bizalmat mindkettőjüknek!