BabyBox Group Kft.

A BabyBox Group Kft. tulajdonosa az IQ Offices irodaházat választotta ki már elsőként is honlapunkról. Megtekintettük az irodaházat, tetszett is ügyfelünknek, de kérte társaságunkat, hogy mielőtt döntene szeretne még látni hasonló alternatívákat. Mi már az elején jeleztük, hogy ekkora irodát, ilyen minőségben, ennyiért már nagyon nehezen lehet találni a piacon. Ennek ellenére sikerült legalább megközelítően hasonló alternatívákat felvonultatnunk, ugyanakkor egybehangzó véleményünk volt, hogy nem jobbak az IQ Office-nál, így végül ügyfelünk eldöntötte, hogy kibérli az IQ Office-ban kiválasztott utolsó ilyen méretű területet.

Miközben a legtöbb esetben érdemes széleskörűen körbe nézni, ezért mi is mindig igyekszünk minden életképes lehetőséget bemutatni ügyfelünknek, vannak olyan piaci helyzetek amikor egyszerűen nincs alternatíva, és még azt az egyet is könnyen el lehet bukni, ha sokat töprengünk.

A jelen esetben is majdnem úgy járt ügyfelünk, hogy elviszik az orra elől a lehetőséget, ugyanis egy az irodaházban már bent lévő bérlő bejelentette arra a területre vonatkozóan a bérleti szándékát, és egy másik komoly külsős érdeklődő is volt. Végül szerencsére a belső bérlő visszalépett, a másik érdeklődőt pedig megelőzte ügyfelünk a bérleti szerződés aláírásában, így a vége azért sikerstory lett. :-)