DoctuSoft Informatikai és Tanácsadó Kft.

A DoctuSoft Kft. Induló Magyar-Francia tulajdonú vállalkozásként azzal a kéréssel fordult társaságunkhoz, hogy keressünk a részükre egy olyan kis méretű irodabérleti lehetőséget, ahol elindulhatnak, támogató vállalkozói környezetet találnak, és az irodaházat renkívűl rugalmasság jellemzi a bérterület méretének, akár 1-2 hónapon belül történő változtathatóságában. A Cég komoly expanzióra készül, köszönhetően annak, hogy a google-től kizárólagos jogokat kaptak, egy vállalti szoftver értékesítéséhez, fejlesztéséhez. 

Szinte kézenfekvő volt, hogy társaságunk a Moha Irodaházat ajánlja ügyfele figyelmében, hiszen azok az adminisztratív, és vállakozásfejlesztési szolgáltatások, melyekre szükségük volt Budapesten máshol nem állnak rendekezésre.

Többek között igénybe vették az irodaház integrált könyvelési szolgáltatását is, így napi 24 órás online kapcsolatban vannak a könyvelésükkel, mely úgy működik, mintha a cég pénzügyi osztálya lenne, illetve számos online kimutatással, folyamatosan segíti az értékesítési eredmények azonnali elemzését, anélkül, hogy a szoftverbe, vagy a könyvelési humán erőforrásba 1 fillért is befektettek volna.

A Moha irodaház szolgáltatásairól bővebben, honlapunkon, a Moha irodaház adatlapján tájékozódhat!