Energie Baden-Württemberg AG Magyarországi Képviselete

Energie Baden-Württemberg AG Magyarországi Képviselete, mint az Elmű meghatározó tulajdonosa, magyarországi kereskedelmi képviselete számára keresett, központi lokációjú, hangulatos, otthonos és reprezentatív irodabérleti lehetőséget. Társaságunk kb. 1 hónapon keresztül kutatott a megfelelő iroda iránt, mely a fenti igényeket maximálisan kielégíti. Eközben számos irodaházat mutattunk be ügyfelünknek, míg végül kiválasztották az Európa Center irodaházat. Elsősorban nem az irodaház fogta meg ügyfelünket, mely az "A" kategória alacsonyabb szegmenséhez tartozik, és nem is az irodaház kedvező bérleti díja, hanem a kiemelkedően jó Pesti központi lokáció (Deák Tér), és az irodaház legfelső emelete nyujtotta egyedi, hatalmas teraszos, világos, és kénylemes iroda nyújtotta bérleti lehetőség.

Az iroda berendezésében, és képeken is látható üvegfal kiépítésében ügyfelünk, az iroda belső terek kialakításában proffesszionális szinten szolgáltató partnerünk, az Office-Line Kft. segítségét vette igénybe. Az eredmény magáért beszél, tekintse meg a jelen referenciához feltöltött irodaképeket, érdemes. Az Office-Line, a mindössze 51 m2-es, egyterű irodából, egy kiváloan használható, 2 helyiséges kis oázist varázsolt, mely megfelelően tükrözi a bérlő minőségről alkotott képét, marketing céljait, és a cég színvilágát. Az eredmény egy olyan irodatér, melyben ez a neves cég megfelelő körülmények között fogadhatja partnereit, és melyben értékes üzletek születhetnek.

Az Office Line Kft.-ről, referenciájikról, forgalmazot termékeikről, a www.office-line.hu weboldalon tájékozódhat bővebben. Az Office-Line Kft., a Happy Tenant kiemelten ajánlott irodaberendezési partnere.