Önszabályozó Reklám Testület

Ügyfelünk az Önszabályozó Reklám Testület, egy ma igen gyakori probléma miatt kereste meg társaságunkat. Az irodaház melyben irodát béreltek csődbe ment, és a finanszírozó bank a hitel fedezetét jelentő irodaház tulajdonjogát átvette. Sajnos a bankokat még mindig felkészületlenül éri egy-egy ilyen esemény, és az irodaház további üzemeltetésében olyan hiányosságok léptek fel, melynek következtében a bérlemény rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotának fenntartása komoly veszélybe került.

Ügyfelünk úgy döntött tehát, hogy nem várja meg, amíg bekövetkezik ez az állapot, hanem irodája számára másik irodaházat keres. Kérésük az volt társaságunk felé, hogy a lehető leggyorsabban találjuk meg a jelenlegi irodájukhoz legközelebb eső, egyéb keresési paramétereiknek megfelelő irodát, és a bérbeadóval egyeztessük le a bérleti feltételeket.

Néhány alkalmas irodaház bemutatását követően ügyfelünk a Volán Irodaházat találta a maguk számára legmegfelelőbbnek, így a szerződési kondíciók egyeztetését követően megszületett a bérleti megállapodás, és 2011.12.01.-én birtokba is vehették új irodájukat, melyet véleményünk szerint is hosszútávon, és elégedettséggel fognak használni.