AIM Power Service Kft.

Ügyfelünk az AIM Power Service Kft. az AIM Power Service Gmbh leányvállalataként idén kezdte meg működését Magyarországon. Az Energetikai szektorban működő német anyacég megnövekedett emberi erőforrásigényének biztosítása érdekében alapította meg magyar leányát, így annak elsődleges feladata magyar műszaki szakemberek toborzása.

A társaság megkeresése alapján feladatunk, egy kisebb Kb. 50 m2-es, kiváló minőségű, és kedvező bérleti díjú iroda felkutatása volt a IX., vagy XI. kerületben, mely irodában az ügyvezetői, és asszisztensi szoba mellett egy tárgyalóra lett volna még szükség. Ennek ellenére, igényeik egyre teljesebb körű megismerését, és számos irodabérleti lehetőség bemutatását követően, végül ügyfelünkkel arra jutottunk, hogy jelenleg inkább egy rövidebb időtávra is bérelhető, azonnal költözhető szolgáltatott iroda felelne meg legjobban igényeiknek.  

Tekintettel arra, hogy az egyik keresett lokáció XI. kerület volt, szinte kézenfekvő volt, hogy leginkább a First Clients által, az Allee Corner Irodaházban üzemeltetett szolgáltatott iroda komplexumot ajánljuk ügyfelünk figyelmébe, ahol a kompromisszumok nélküli szolgáltatási minőség, ennek megfelelő, de nem túlzó bérleti díj színvonallal párosul.

Természetesen bemutattunk ügyfelünknek más szolgáltatók által működtetett szolgáltatott iroda komplexumokat is a kerületben, de minőségi szempontból, ügyfelünk véleménye szerint is, az Allee Cornerben kínálkozó lehetőséggel nem tudták felvenni a versenyt, így végül emellett a lehetőség mellett döntöttek.