BBKK Kft.

Ügyfelünk a BBKK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. IT, ügyviteli, és vezetési tanácsadással foglalkozik. A társaság fejlődésével párhuzamosan megfelelő reprezentatívitást biztosító új irodát keresett. A Happy Tenant, miután megismerte az ügyfél igényeit átvizsgálta az aktuális irodabérleti piacot, és megtatálta azt a 3-4 irodaházat, mely igazán megfelelő lehetőséget nyújtott a cég számára a további fejlődéshez. Az irodabérleti lehetőségek megtekintését követően a Panoráma Irodaház került ügyfelünk érdeklődésének középpontjába, mivel ez az irodaház, azon kívül, hogy megfelelt ügyfelünk igényének, egyben rendkívűli akciójának köszönhetően, a legkedvezőbb bérleti kondíciókat kínálta.

A frissen felújított irodaház ráadásul kialakított egy rendkívül igényes business lounge-ot is, melyet a bérlők díjmentesen vehetnek igénybe. Ez az igényes közös tér ügyfelünk érdeklődését is felkeltette, és sok más mellett komoly szerepet játszott pozitív döntésében.

A bérleti tárgyalások során ügyfelünk bérlőképviseleti szolgáltatásunkat is igénybe vette, partnereink pedig az iroda megtervezésében, valóban igényes, és reprezentatív kialakításban, bútorozásában nyújtottak jelentős segítséget ügyfelünknek.