Invest and Trade Kft.

Ügyfelünk az Invest and Trade Kft. egy online kereskedelemben érdekelt vállalkozás, mely még megalapítása előtt, 2012. szeptemberében kereste meg társaságunkat irodabérleti igényével. A Safecap Investments Ltd. partnereként induló cég kizárólagos magyarországi on-line trade jogot kapott külföldi partnerétől.

A bérlő teljes körű képviseletét a Happy Tenant látta el. A bérlőképviselet a Happy Tenant eddigi történetének egyik legkomplexebb, és legérdekesebb feladata volt. Munkánk során számos problémába ütköztünk. Ügyfelünk egy előtörténet nélküli, újonnan alapított cégként jelentős méretű irodaterületet keresett, hosszú távú határozott időre. Tevékenységükből eredően a társaság alapítói jelentős ügyfélforgalommal számoltak, továbbá oktatóteremre, konferenciateremre is szükségük volt, és magas minőségű, speciális kialakítású, kifejezetten reprezentatív irodát kerestek.

Fontos volt továbbá az induló tőke ésszerű felhasználása, ezért azzal bízták meg társaságunkat, hogy olyan, a fentiekben részletezett magas minőségi követelményeknek valóban megfelelő irodabérleti lehetőséget keressünk számukra, ahol a bérbeadó elfogadja, hogy az első 6 hónapban minimális anyagi áldozatot tudnak hozni a bérlet érdekében, és természetesen fontos volt, hogy a teljes bérleti idő átlagában is a lehető legalacsonyabb bérleti költségekkel kelljen csak számolniuk.

Számos irodaházat megvizsgáltunk ügyfelünk részére, együtt bejártuk ezeket, megbeszéltük a lehetőségeket, majd több irodaházzal is megkezdtük a tárgyalásokat. Végül 4 hónap áldozatos munkájának megszületett a gyümölcse, és ügyfelünk 2013. január elején aláírhatta a Center Point irodaházzal a kívánt bérleti megállapodást.