Lyticslab Kft.

Ügyfelünk a Lyticslab Kft. hosszabb távon is társaságunkba vetette bizalmát, így azután hogy 2011. februárjában megtaláltuk az akkor számukra leginkább megfelelő irodát, a cég nevekedése következtében szükségessé vált új iroda felkutatására, és a bérleti feltételek letárgyalására ismételten társaságunkat kérték fel.

Tekintettel arra, hogy korábbi irodájuk az InfoParkban volt, és továbbra is szerettek volna a műszaki egyetem közelébe maradni, először az InfoParkkal kezdtük meg a tárgyalásokat, de mivel a tárgyalások sajnos nem hozták meg a kívánt eredményt, az irodakeresés sugarát valamelyest kiterjesztettük, és ebbe a sugárba már beleesett a DownTown irodaház is, mely jelenleg az új építésű A kategóriás irodaházak közül az egyik legkiemelkedőbb ár-érték aránnyal bír. Több irodaházat is megvizsgáltunk ügyfelünk részére az adott sugarú körben, de a DownTown Irodaház által kínált bérleti lehetőségnél egyik sem bizonyult kedvezőbbnek. 

Az irodaházzal folytatott tárgyalások során a már kezdetben is kedvező kondíciókat tovább javítottuk, és néhány hetes tárgyalássorozat, illetve műszaki egyeztetés után végül bérlő, és bérbeadó számára egyaránt kedvező bérleti megállapodás született, ügyfelünk pedig 2013. január 1.-től birtokba is vehette új irodáját.