DM Lab Kft.

Ügyfelünkkel a DM lab Kft.-vel immáron 4. éve dolgozunk együtt töretlenül, és sikeresen. Elsőként 2011 februárjában jogelődjüket a LyticLab Kft.-t segítettük a megfelelő kisméretű iroda megtalálásában az InfoParkban. Akkor az induló start up vállalkozás még csak egy kisebb irodát keresett, ahol kedvező feltételek mellett, színvonalas környezetben megkezdhetik ötleteik kidolgozását.

Nagyjából 2 év múlva, 2013. Januárjában robbanásszerű fejlődés után, irodaigényük mintegy 200 m2-re nőt, és ismét sikerült megtalálni a további fejlődésükhöz legmegfelelőbb környezetet a DownTown Irodaházban. 2015 Januárjára irodájuk ismét szűkössé vált, és mivel a DownTown Irodaházban további terjeszkedésre nem volt lehetőség, ismét irodakeresésbe fogtunk, melynek eredménye egy 2015. Áprilisi kezdetű újabb irodabérlet lett ezúttal a méltán híres szektortárs, a Prezi korábbi bérleményében a Károly Körúti Irodaházban a Deák térrel szemben.

 Ügyfelünk minden esetben igénybe vette díjmentes bérlőképviseleti szolgáltatásaink teljes skáláját, úgy, mint például a szerződéses kondíciók kitárgyalását, a bérleti szerződéssel kapcsolatos tanácsadást, műszaki tanácsadást, a bútorozás megtervezését, és megvalósítását, stb.  Dinamikus, fiatalos, és trendi cég lévén a DM Lab Kft. az iroda kialakítást is ilyen módon igényelte, tágas nagy terek, fény, telefonszoba, rekreációs funkciók, kerékpáros infrastruktúra jellemzi új irodájukat is. A Happy Tenant további sikeres működést, és sok örömet kíván ügyfelének legújabb irodájában is! És természetesen állunk részükre rendelkezésre minden irodabérlettel kapcsolatos kérdésben, a továbbiakban is.