Meltwater Kutató - Fejlesztő Kft.

Ügyfelünk a Meltwater Kutató - Fejlesztő Kft. az informatika és média szektor egyik vezető vállalata. Társaságunkat a San Francisco-i központú anyacég magyar leányvállalata kereste meg, mely kinőtte jelenlegi kereteit egy lakásirodában. Feladatunk egy olyan belvárosi irodaházi iroda felkutatása, és bérletének intézése volt, mely feltétlenül központi lokációjú, tömegközlekedéssel, és kerékpárral könnyen elérhető, zuhanyzási lehetőséget biztosít a biciklivel érkezők részére, és egyedi tulajdonságokkal bír, így kialakítható benne egy valóban reprezentatív, a dolgozok maximális kényelmét biztosító, nagy nyitott terekkel, és közösségi rekreációs térrel rendelkező, modern, fiatalos iroda.

A feladat nem mutatkozott egyszerűnek, hiszen a fenti leírásnak megfelelő terület nagyon keresett más cégek körében is, így általában elég kevés a bérleti lehetőség ebben a szegmensben, de társaságunk megbirkózott vele. :-) Bemutattuk ügyfelünknek azt a néhány lehetőséget, mely elérhető volt az adott pillanatban a piacon. A választás, már sokkal könnyebb volt, mivel az Uniqua Plaza 13-14. emeletén található, duplex, több teraszos iroda, a maga csodálatos panorámájával azonnal megragadta ügyfelünk fantáziáját, és hátérbe szorult minden egyéb lehetőség.

A bérleti tárgyalások, és a bérleti szerződés egyeztetés során a bérlőt társaságunk képviselte, díjmentes bérlőképviseleti szolgáltatásunk keretében, így végül nem csak szép lett az iroda, de a bérleti költségek is a realitás talaján maradtak. Az iroda design, és ültetési terve, a konyha-étkező helyiség, a recepciós pult, és tér kivitelezése, továbbá az informatikai hálózat kiépítése szintén társaságunk szolgáltatásainak keretében történt.   

Úgy gondoljuk, méltán lehetünk büszkék e szép projektre. Ügyfelünknek sok sikert kívánunk és reméljük mindeközben kellemes telik majd az idő, ebben a kényelmes, és otthonos irodában.