Happy Tenant logo
117 db irodaház az adatbázisban:
Hírlevél feliratkozás

Szeretne folyamatosan értesülni az irodapiac legfrissebb híreiről, trendekről, aktuális bérleti akciókról?
IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Feliratkozás

Feliratkozás



Happy Tenant Iroda

Rólunk

Társaságunk megalapításának célja, hogy egyedülálló módon, igazi, független bérlőképviseleti szolgáltatást nyújtsunk Bérlő ügyfeleink részére.

Kik vagyunk mi?

Társaságunk munkájában, weboldalunk működtetésében, és ügyfeleink kiszolgálásában olyan ingatlanpiaci, gyakorlati szakemberek vesznek részt, akik már jelentős tapasztalatot szereztek, és számottevő ideje aktívan részt vesznek magyarországi, üzleti, jövedelemtermelő ingatlanok működtetésében, bérbeadásában. Szakértelmük és széles látókörük elsősorban annak köszönhető, hogy az ingatlanpiac valamennyi szegmensében szereztek már tapasztalatokat.

Vagyonkezelőként, Üzemeltetőként megismerték az ingatlanok műszaki, gazdasági, és pénzügyi működését, megismerték mind a magánszemély tulajdonosok, mind az Ingatlanalapok, és egyéb intézményi befektetők céljait, működését, elvárásait.

Jelentős tapasztalatokat szereztek az ingatlanokkal, és a bérlőkkel kapcsolatos mindennapi problémák megoldásában, a bérlőkkel történő kommunikációban. Ismerik azokat a buktatókat, melyek általában a bérleti szerződéskötések során előre nem, vagy nem teljes körűen ismertek a felek előtt, de a későbbiekben akár jelentős kellemetlenségeket is okozhatnak.    

Üzleti Ingatlan közvetítőként kiemelkedő tapasztalatokat szereztek ingatlanpiaci elemzésben, az ingatlanok értékelésében, ismerik a piacot jellemző viszonyokat, a kereslet és kínálat alakulását, nem utolsó sorban pedig a bérlők és bérbeadók közötti érdekegyeztetés, és a kommunikációjuk segítésének fortélyait.

A gyakorlati tapasztalat, és a mindennapi munka az ingatlanpiacon, egyben, természetesen információkat és ismeretségeket is jelent.

A Happy Tenant ügyfelei részére tehát konkrét előnyöket nyújt, melyek elsősorban, egyénre szabott, és kedvező bérleti lehetőségek formájában mutatkoznak meg. 

Szakembereink, megszerzett tudásukat, ismeretségeiket, információikat és tapasztalataikat az ön érdekében mozgósítják, hogy olyan irodát találhasson, társasága számára amilyent elképzelt, tekintettel annak minden paraméterére, kezdve a műszaki tartalomtól, a bérleti díjon át, egészen a minőségi és hosszú távú biztonságos rendelkezésre állás követelményéig. 

Happy Tenant