Happy Tenant logo
117 db irodaház az adatbázisban:
Hírlevél feliratkozás

Szeretne folyamatosan értesülni az irodapiac legfrissebb híreiről, trendekről, aktuális bérleti akciókról?
IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Feliratkozás

FeliratkozásHappy Tenant Iroda

Szolgáltatasaink

Irodakeresés: (díjmentes szolgáltatás!)
Újszerű Bérlőképviselet: (díjmentes szolgáltatás!)
Klasszikus Bérlőképviselet:  
Bérleményüzemeltetés:  
Irodakialakítás, Felújítás:  
Iroda költöztetés:  
Iroda design kialakítás:  
Iroda bútorozás:  

Társaságunk az ingatlan tanácsadás egy kevésbé elterjedt formájával, irodabérlők képviseletével foglalkozik.

Az érdeklődők jelentősen megemelkedett száma miatt, jelenleg csak 100 m2 feletti irodaigény esetén tudunk ügyfeleink segítségére lenni, teljeskörű irodakeresési és/vagy bérlőképviseleti szolgáltatást pedig csak 200 m2 feletti irodaigény esetén tudunk válallni!

Weboldalunkon ezért jelenleg az irodaházakban rendelkezésre álló 90-100 m2 alatti méretű irodabérleti lehetőségek nincsenek feltüntetve. A mérethatár jövőbeni csökkentése határozott célunk, de pillanatnyilag ez nem lehetséges.

A Happy Tenant működési elvei teljesen független bérlőképviseleti tevékenységet tesznek lehetővé, ugyanis Bérbeadók részére hagyományos ügynöki tevékenységet társaságunk nem vállal.

Az általunk nyújtott szolgáltatások egyedülállóak a Magyar irodapiacon.

Az alábbiakban tehát szeretnénk megismertetni Önt szolgáltatásainkkal, működésünkkel, és bemutatni Önnek szolgáltatásaink által igénybe vehető egyedi előnyöket.

Külön kiemelnénk, a mai napig legnépszerűbb szolgáltatásunkat, a díjmentes bérlőképviselet -et, melynek, elindítása azon felismerésünk eredménye, miszerint a Magyar irodapiac megérett arra, hogy végre a célját, és értelmét jelentő Bérlőt, kiemelten kezelje, és a Bérbeadók díjazzák azon tanácsadó társaság működését, mely e kulcsfontosságú szereplő részére, a lehető legtárgyilagosabb, legszakszerűbb, és ami talán a legfontosabb, teljesen független tanácsadást nyújt.

A bérbeadók, az iroda túlkínálat, és a válság hatására kialakult korábbi ingatlanpiaci helyzetben szembesültek ugyanis azzal, hogy a hosszú távú partneri kapcsolat, bérlő, és bérbeadó között nehezen létezhet megfelelően előkészített, és átgondolt Bérlői döntések nélkül, ennek kulcsa pedig a független bérlőképviseleti tanácsadás, melynek így komoly értéke van a bérbeadó számára is.

Kérem, tekintse meg díjmentes bérlőképviseleti szolgáltatásunkat már igénybevett ügyfeleinket, és a számukra bérleti lehetőséget nyújtó „győztes” irodaházakat, honlapunk Referenciák menüpontja alatt!

Az alábbi szolgáltatásaink bemutatási sorrendje, egyben, Bérlő Ügyfeleink irányunkba történő elkötelezettségének, és a belénk vetett bizalom növekedésének sorrendje is. Hisszük, hogy aki egyszer kapcsolatba kerül velünk, idővel tapasztalja majd, hogy érdemes egyre teljesebb körű szolgáltatásainkat igénybe vennie.

 
Miért érdemes szolgáltatásainkat igénybe venni?

 • Mert jól ismerjük az irodabérleti piacot, ezért rajtunk keresztül Ön semmiképpen sem köthet a piaci viszonyoktól elrugaszkodott, kedvezőtlen bérleti ügyletet.
 • Mert ezen túl irodaházanként külön – külön is ismerjük a pontos lehetőségeket, és nem csak néhány irodaház tekintetében, hanem a Magyar irodapiac teljes spektrumában.
 • Mert mi nem csak a Bérbeadók által kínált bérleti lehetőségeket ajánljuk bérlőink figyelmébe, hanem Bérlő Partnereink irodabérleményeit, megteremtve ezzel a bérlemények másodlagos piacát, az un. „Albérleti/Sublease” irodapiacot, ily módon, velünk, akár jóval a piaci bérleti díjak alatt is realizálható egy bérleti ügylet.
 • Mert mi tudjuk, hogy a meghirdetet díjakon túl, egyes esetekben, még milyen egyéb „meglepetés” díjak, költségek merülhetnek fel a szerződéskötés időpontjában, vagy azt követően a bérlet alatt, így ügyfelünket ez nem érheti váratlanul. Az egyes ajánlatokat ezen, globális irodabérleti költség ismeretében hasonlítjuk össze Önnek.
 • Mert ránézésre tudjuk, az árulkodó jelekből, illetve bérlő partnereink visszajelzése alapján, hogy egy iroda, vagy irodaház minőségi üzemeltetése nem megoldott. Észrevesszük az esetleges rejtett hibákat, a gépészet, és egyéb berendezések fenyegető hiányosságait.
 • Mert abban is segítünk, hogy a feltétlenül szükséges, és ésszerű időn túl ne kelljen bérlő ügyfeleinknek szerződéses kötöttségeket vállalniuk.
 • Mert az ingatlanokra vonatkozó információkat nem más közvetítőktől, és nem más honlapok másolásával, és nem telefonon szerezzük be, hanem minden esetben személyesen győződünk meg róluk az irodaházban, így ügyfeleink, nálunk nem találkozhatnak nem létező területre vonatkozó ajánlatokkal, vagy az előzetes információktól jelentőssen eltérő bérleti díjjakkal, egyéb torzult információval, vagy legalább is törekszünk, arra, hogy ez ne így legyen.
 • Mert mi kedvezőbb szerződéses feltéteket tudunk elérni a Bérlőknek, mint ha a Bérlők egyedül maguk venné fel a kapcsolatot a kiválasztott irodaházakkal.
 • Mert ha egy irodaházban megfelelő minőségi színvonalat, ár-érték arányt találunk, így az adott irodaházat nyilván előszeretettel ajánljuk, ezt a Bérbeadók egyedi kedvezményekkel hálálják meg, a mi bérlő ügyfeleink részére!
 • Mert mi, a magától értetődően gyengébb pozícióban lévő fél, a Bérlő érdekeit igyekszünk érvényesíteni, tehát az irodabérlők, mint egy igen heterogén csoport globális érdekvédelmét kívánjuk megteremteni!
 • Folytathatnánk, de reméljük már ennyi is elég meggyőző az Ön számára.