Happy Tenant logo
117 db irodaház az adatbázisban:
Hírlevél feliratkozás

Szeretne folyamatosan értesülni az irodapiac legfrissebb híreiről, trendekről, aktuális bérleti akciókról?
IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Feliratkozás

FeliratkozásHappy Tenant Iroda

Újszerű bérlőképviselet

Irodakeresés: (díjmentes szolgáltatás!)
Újszerű Bérlőképviselet: (díjmentes szolgáltatás!)
Klasszikus Bérlőképviselet:  
Bérleményüzemeltetés:  
Irodakialakítás, Felújítás:  
Iroda költöztetés:  
Iroda design kialakítás:  
Iroda bútorozás:  

 

Újszerű Bérlőképviselet: (díjmentes szolgáltatás!)

Az érdeklődők jelentősen megemelkedett száma miatt, jelenleg bérlőképviseleti szolgáltatást csak 200 m2 feletti irodaigény esetén tudunk válallni!

A mérethatár jövőbeni csökkentése határozott célunk, de pillanatnyilag ez nem lehetséges.

Újszerű Bérlőképviseleti szolgáltatásunk keretein belül fogadjuk ügyfeleink részletes bérleti igényeit, személyes megbeszélést kezdeményezünk, melynek során pontosítjuk az igényeket, megtekintjük ügyfelünk jelenlegi működését, annak jelenlegi színhelyét, egyeztetünk a jövőre vonatkozó elképzeléseiről.

Ezt követően előszűrt és megvizsgált ingatlanokat ajánlunk, melyből ügyfelünk kiválasztja, hogy melyik ingatlant / ingatlanokat kívánja felkeresni. Az ingatlanok keresése és kiválasztása során áttekintjük az aktuális iroda albérleti lehetőségeket is. Leegyeztetjük a megtekintési időpontokat, és elkísérjük ügyfelünket az iroda megtekintésére. Jelen vagyunk a tárgyalásokon, és az ügyfél igénye szerint, aktívan levezettjük, vagy tanácsadóként segítjük, a bérleti feltételekről folytatott egyeztetéseket. Elvégezzük a szükséges intézkedéseket és nyomon követjük a bérbeadó vállalásainak teljesítését.

Természetesen Újszerű, díjmentes bérlőképviseleti szolgáltatásunk keretein belül sem ingyen dolgozunk, de mivel, a szolgáltatásunk hasonló (de messze nem azonos) a hagyományos ingatlanközvetítési szolgáltatáshoz, közvetítői jutalékunkat a Bérlő által kiválasztott Irodaház tulajdonosa fizeti meg.

Újszerű szolgáltatásunk leginkább a hitelközvetítők szolgáltatásaival rokon, ahol hasonlóan társaságunkhoz, a hitelközvetítő társaság, a hitelfelvevő érdekében eljárva keresi meg a piacon aktuálisan rendelkezésre álló hitellehetőségek közül, az adott ügyfél egyedi igényeinek megfelelő legoptimálisabb megoldást, szolgáltatásaiért pedig az ügyfél által választott Bank, vagy hitelintézet fizeti meg a közvetítői jutalékot.

Konstrukciónk a hitelközvetítéssel hasonló abban is, hogy a közvetítő részvétele, nem eredményez árfelhajtó hatást, tehát ugyanúgy, mint ahogy a hiteligénylő ügyfelet, ügyfelünket sem éri kár abból kifolyólag, hogy tanácsadó segítségével kereste meg a számára legoptimálisabb hitellehetőséget.

Nagyon eltérő tehát szolgáltatásunk pl. a hagyományos lakóingatlan értékesítésnél történő közvetítéstől, ahol sajnos széles körben elterjedt jelenség, hogy az eladók a közvetítői díjat az általuk elvárt vételárhoz hozzáadva kezelik, így valójában a vevő fizeti meg a közvetítő tanácsadót.

Az irodaházak irodaterületeinek bérbeadása sokkal komolyabb felkészültség, és tudásszint igényű feladat, mint pl. a lakóingatlanok közvetítése, és sokszor jelentős nemzetközi kapcsolatokat is igényel, ezért az irodaház fejlesztők, befektetők, minden esetben számolnak a fejlesztési, és befektetési költségek kalkulációja során azzal, hogy a bérbeadás érdekében közvetítő tanácsadót kell megbízniuk, hogy eredményesen hasznosítsák szabad irodaterületeiket. Nem véletlen tehát, hogy Magyarországon, az irodabérleti tanácsadással foglalkozó cégek között, jelenleg szinte egyeduralkodó jelleggel vannak jelen, a nagy nemzetközi tanácsadó társaságok.

A Bérbeadók azonban az irodaterületek hasznosulásában érdekltek elsősorban, és másodlagos kérdés számukra, hogy ebben mely társaság segíti őket, így lehetséges, hogy magyar kisvállalkozásunk eredményesen működhet, és annak ellenére, hogy bérlői szemszögből vizsgáljuk az adott bérleti ügyletet, nem tesznek különbséget köztünk és más társságok között, így valójában számukra mindegy, hogy társaságunk részére, vagy egy másik közvetítő társaság részére fizetik meg az eleve kalkulált tanácsadói díjat.

Sőt egyes bérbeadók már felfedezték a mi cégünk nyújtotta előnyöket abból a szempontból is, hogy a mi, Bérlőkkel kapcsolatos más jellegű megközelítésünk, a Bérlők egy új fajta, tisztább, őszintébb, tárgyilagosabb csatornán történő megszólítása új lehetőséget nyitott a számukra is, irodaházuk előtérbe helyezésére, bemutatására, illetve bérlői visszacsatolások fogadására, ezért minden esetben szívesen, akár egyedi kedvezmények nyújtásával fogadják társaságunkat, és ügyfeleinket.

FONTOS:
Díjmentes bérlőképviseleti szolgáltatásunknak csak egy fontos korlátja van. Nem tudunk díjmentes bérlőképvisletet biztosítani azon Bérlő ügyfeleknek, akik az általunk ajánlott, vagy a honlapunkról kiválasztott irodaháznál, korábban (a megkeresést megelőző 3 hónapon belül) már jelezték bérleti szándékukat, tehát az irodaházat közvetlenül, vagy más közvetítő társaság útján, telefonon, személyesen, faxon, vagy egyéb írásos formában, illetve bármely egyéb módon már megkeresték!!!
Ez esetben Bérlőképviseleti szolgáltatásunk Klasszikus formája vehető csak ígénybe!

Várjuk szíves megkeresését!

Tisztelettel:

Gulyás Gergely
Ügyvezető